Λάρισα: Ώρες αγωνίας για την πόλη – Απειλεί ο Πηνειός, οχυρώνεται η πόλη

από fimotro

Εικόνες εκτεταμένης καταστροφής κατοικιών, υποδομών, υλικών και εμπορευμάτων επιχειρήσεων εμφανίζουν οι δυτικές συνοικίες της πόλης

Μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά των κατοίκων του Αγίου Θωμά στη Λάρισα να εκκενώσουν προς Φιλιππούπολη, καθώς είναι μια από τις περιοχές της πόλης που πλημμύρισαν από την υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel από τη Θεσσαλία.

Εικόνες εκτεταμένης καταστροφής κατοικιών, υποδομών, υλικών και εμπορευμάτων επιχειρήσεων εμφανίζουν, μετά τον κυκλώνα Daniel, οι δυτικές συνοικίες της Λάρισας. Περιοχές, που βρίσκονται στις όχθες του Πηνειού, στα δυτικά της πόλης, έχουν βυθιστεί σε νερό που φτάνει, αναλόγως του ύψους του εδάφους, από ένα έως και δυόμισι μέτρα.

Αγωνία στην Λάρισα: Φουσκώνει ο Πηνειός – Eκκένωση σε Γιάννουλη και εργατικές κατοικίες

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Λάρισα, καθώς λόγω της κακοκαιρίας Daniel υπερχείλισε ο Πηνειός με αποτέλεσμα να απειλούνται με πλημμύρες κι άλλες περιοχές.

Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Γιάννουλη και στις εργατικές κατοικίες να εκκενώσουν προς Τύρναβο και Λάρισα, «λόγω υπερχείλισης του Πηνειού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα