Κυβερνητικό σχέδιο για να μπει οριστικό τέλος στην ανομία των παραλιών

από fimotro

Εντολή Χατζηδάκη να ενταθούν οι έλεγχοι στις παραλίες με αφορμή το κίνημα της πετσέτας: Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, προειδοποιεί ο υπουργός

Μετά τις αντιδράσεις και τις καταγγελίες για τα φαινόμενα ανομίας σε παραλίες πολλών νησιών της Ελλάδας η κυβέρνηση προχώρησε σε παρέμβαση.

Όπως προκύπτει από σχετική ενημέρωση, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης έδωσε εντολή για ένταση των ελέγχων στις παραλίες, για την διασφάλιση της τήρησης που προβλέπονται στις συμβάσεις παραχώρησης και την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων στους παραβάτες.

«Κίνημα της Πετσέτας»: Καταγγελίες για μπράβους στις παραλίες της Πάρου

Μπράβοι στις παραλίες, πλήρης έλλειψη ελέγχων και πανάκριβες ξαπλώστρες στο νησί της Πάρου.

Αυτά καταγγέλλει ο Χρήστος Γεωργούσης, εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας της Κίνησης Πολιτών για Ελεύθερες Παραλίες, με αφορμή την κατάσταση στην Πάρο και το «Κίνημα της Πετσέτας» που έχει ξεκινήσει ως αντίδραση στην πλήρη κατάληψη των παραλιών του νησιού από τις ξαπλώστρες.

«Ήδη περιμένουμε τον εισαγγελέα. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα γιατί μαζεύονται λιγάκι. Ορισμένοι είναι θρασύτατοι» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργούσης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ορισμένοι «έχουν νοικιάσει 20 τετραγωνικά και έχουν 200-300».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα