Κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου με φόντο τις εκλογές

από fimotro

Με διευρυμένη σύνθεση αύριο Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου και υπό τον πρωθυπουργό, θα γίνει σύσκεψη με φόντο τις εκλογές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη σύσκεψη θα συμμετέχουν και κομματικά στελέχη τα οποία τρέχουν πυρετωδώς τις διεργασίες για τις επερχόμενες κάλπες.

Στη σύσκεψη θα τεθεί στο τραπέζι το κυβερνητικό έργο των επόμενων μηνών, καθώς τους επόμενους δύο μήνες η κυβέρνηση θέλει να «τρέξει» τουλάχιστον 30 νομοσχέδια όλων των υπουργείων που αφορούν σημαντικά ζητήματα.

Η συζήτηση θα επεκταθεί, και με φόντο τις εκλογές, στην καλύτερη λειτουργία του κομματικού μηχανισμού.

Οι πιθανές ημερομηνίες
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εκλογές δε θα πραγματοποιηθούν στο πρώτο τρίμηνου του έτους, με πιθανότερη ημερομηνία την 9η Απριλίου και δεύτερη κάλπη στις 14 ή 21 Μαΐου.

Δεν αποκλείεται οι κάλπες να στηθούν μετά το Πάσχα προς τα τέλη Απριλίου, γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα με την ημερομηνία των Πανελλαδικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη από τη δεύτερη κάλπη δε έχει μεγάλο διάστημα διαφορά, ενώ ρόλο για τις εκλογές θα παίξει και η διεξαγωγή τους στην Τουρκία του Ερντογάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα