Κυβέρνηση ηττημένων με κλειστές τράπεζες – Η σοκαριστική δήλωση του ΜεΡΑ25

από fimotro

Μέρες 2015 φέρνουν στη μνήμη μας οι δηλώσεις του εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 Έρικ Έντμαν, ο οποίος, χωρίς κανένα δισταγμό, έκανε λόγο για κλείσιμο τραπεζών.

Παρά την ανοδική πορεία της χώρας μας στον χώρο της παγκόσμιας οικονομίας, ο κ. Έντμαν φάνηκε να έχει μείνει προσκολλημένος στην εποχή των σκληρών μνημονίων που είχαν επιβληθεί στη χώρα μας. Όπως ο ίδιος υποστήριξε η Ελλάδα ουδέποτε βγήκε από τα μνημόνια ενώ παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι αν οι πολιτικές έρθουν σε αντίθεση με τις Βρυξέλλες, μπορεί να κλείσουν οι τράπεζες.

«Το ΜέΡΑ25 είναι ξεκάθαρο: ο δρόμος προς την ελπίδα απαιτεί την ρήξη, η οποία αν οδηγήσει στο κλείσιμο των τραπεζών από τις Βρυξέλλες που μας καταδυναστεύουν, θα είμαστε προετοιμασμένοι με το σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ», δήλωσε ο Έρικ Έντμαν, προσθέτοντας: «Ναι υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Ξέρετε γιατί; Γιατί δε βγήκαμε ποτέ από τα μνημόνια. Ή είναι χαρακτηριστικό ανεξάρτητων χώρων να τους κλείνουν τις τράπεζες ξένοι; Γι’ αυτό το ΜέΡΑ25 είναι ξεκάθαρο: ο δρόμος προς την ελπίδα απαιτεί την ρήξη, η οποία αν οδηγήσει στο κλείσιμο των τραπεζών από τις Βρυξέλλες που μας καταδυναστεύουν, θα είμαστε προετοιμασμένοι με το σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα