Κυβέρνηση για Τσίπρα: Η μεσαία τάξη και γνωρίζει και δεν ξεχνά

από fimotro

Αυστηρή απάντηση έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN σημειώνοντας πως η μεσαία τάξη γνωρίζει καλά ποιος ενδιαφέρθηκε πραγματικά και με συγκεκριμένες πολιτικές πράξεις όχι μόνο για την επιβίωσή της αλλά και για την ανάπτυξή της.

Ολόκληρη η απάντηση έχει ως εξής: “Στην αποψινή του συνέντευξη ο κ. Τσίπρας θέλησε να δείξει ότι ενδιαφέρεται για την μεσαία τάξη.

Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που θέλουμε διακαώς να γίνει για να αναδειχθεί η αλήθεια. Η μεσαία τάξη γνωρίζει καλά ποιος μείωσε φορολογικούς συντελεστές για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, ποιος μείωσε τον ΕΝΦΙΑ, ποιος μείωσε τις ασφαλιστικές εισφορές και την προκαταβολή φόρου, ποιος ανέστειλε για το 2021 την εισφορά αλληλεγγύης.

Γνωρίζει ποιος κατά την διάρκεια της πανδημίας, στήριξε την μεσαία τάξη με επιστρεπτέες και μη επιστρεπτέες προκαταβολές, με έκπτωση ενοικίων, με το πρόγραμμα «Γέφυρα» για την επιδότηση δανείων πρώτης κατοικίας και τόσα άλλα.
Αυτά και πολλά ακόμη τα γνωρίζει η μεσαία τάξη.

Και τα γνωρίζει και δεν ξεχνά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα