Κύπρος: Για καφέ μόνο με εμβόλιο ή τεστ κορωνοϊού

από fimotro

Μόνο με την επίδειξη rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή εγγράφου που να αποδεικνύει ότι έχει εμβολιασθεί τουλάχιστον με την 1η δόση θα μπορούν πλέον να προσέρχονται οι πολίτες σε χώρους εστίασης, χώρους συνάθροισης (γυμναστήριο, θέατρα, λιανικό εμπόριο κ.λπ.) στην Κύπρο.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ιωάννου, μετά τις αποφάσεις για lockdown 2 εβδομάδων στην Κύπρο από τη Δευτέρα 26/4 μέχρι και την Κυριακή 9/5, από τη 10η Μαΐου 2021 αίρονται τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση το μεσημέρι της Παρασκευής (23/3) και επανέρχονται οι ρυθμίσεις που ισχύουν τώρα.

Μόνο με εμβόλιο ή PCR τεστ 72 ωρών

Προϋπόθεση των Αρχών στην Κύπρο είναι ότι σε χώρους όπου υπάρχει συνάθροιση (χώρους εστίασης, χώρους συνάθροισης, γυμναστήριο, λιανικό εμπόριο, θέατρα κ.λπ.), ο επισκέπτης θα πρέπει να έχει στην κατοχή του rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή να έχει εμβολιασθεί τουλάχιστον με την 1η δόση και να έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες, ή να έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η υιοθέτηση της παραπάνω ρύθμισης θα δώσει τη δυνατότητα της πιο εύκολης και ασφαλούς διακίνησης των πολιτών και θα επιτρέψει να επανέλθουν οι πολίτες με ασφάλεια σε πιο φυσιολογικές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα