Κρήτη: Απατεώνας έπεισε γυναίκα να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και έχασε 150.000 ευρώ

από fimotro

Μία νέα υπόθεση απάτης απασχολεί τις Αρχές στα Χανιά, με θύμα μία 27χρονη από την Καρδίτσα που θέλησε να επενδύσει τα χρήματά της και έπεσε θύμα απατεώνα δήθεν επενδυτή.

Η νεαρή γυναίκα στα Χανιά από πέρυσι το Μάρτιο, είχε έρθει σε επαφή με κάποιον αλλοδαπό, που της είχε συστηθεί ως «Walker». Επικοινωνούσαν συχνά τηλεφωνικά αλλά και ηλεκτρονικά, καθώς η 27χρονη επρόκειτο να κάνει μία επένδυση με κρυπτονομίσματα.

Όπως καταγγέλθηκε στις Αρχές, στα Χανιά όπου ζει η 27χρονη, είχε ποσό ύψους 150.000 ευρώ σε κοινό λογαριασμό με τη μητέρα και τις αδερφές της τα οποία θέλησε να τα επενδύσει με σκοπό το κέρδος.

Από τις 9 Μαρτίου 2022 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023, έδωσε – για την επένδυση – το ποσό των 20.000 ευρώ. Τη δεύτερη φορά η 27χρονη έδωσε άλλα 30.000 ευρώ και την 3η φορά το αστρονομικό ποσό ύψους 100.000 ευρώ!

Ο «Walker» στην Κρήτη της συστήθηκε ως επενδυτής εταιρείας κρυπτονομισμάτων. Η νεαρή γυναίκα τον εμπιστεύτηκε και σταδιακά, από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι τον φετινό Γενάρη, είδε τα χρήματά της να κάνουν… φτερά με αποκορύφωμα την 15η Ιανουαρίου οπότε βρήκε τον τραπεζικό της λογαριασμό παντελώς άδειο.

Η κοπέλα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δήθεν επενδυτή, ωστόσο, εκείνος είχε εξαφανιστεί από την Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα