Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ως πρεσβευτής για επενδύσεις και κορυφαίος ξένος επενδυτής στη χώρα βρίσκεται στη χώρα μας ο Prem Watsa, σύμφωνα με πηγές.

Η εκτίμηση είναι ότι καθώς τα πράγματα ομαλοποιούνται και η Ελλάδα ξαναμπαίνει στο ραντάρ των επενδυτών, πολλοί ενδιαφερόμενοι, κυρίως από Βόρεια Αμερική, μπορούν δυνητικά να «ακολουθήσουν» τον Καναδό μεγαλοεπενδυτή. Ο ίδιος δε εμφανίζεται πρόθυμος να αναλάβει αυτόν τον ρόλο καθώς έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο επαφών στην επενδυτική κοινότητα τόσο στον Καναδά όσο και στις ΗΠΑ και μπορεί να εισαγάγει ελληνικές επενδύσεις αξίας στους πολλούς ενδιαφερόμενους.

Εκτός από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κος Watsa συναντά τον Διοικητή της TτE Γιάννη Στουρνάρα, τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Ελληνικών Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων ΣΕΒ κ. Φέσσακαι τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ κ. Ρέτσο, προκειμένου να συζητήσουν και να διαμορφώσουν μια ευρεία εικόνα των ευκαιριών που υπάρχουν στην Ελλάδα, ώστε να είναι σε θέση να παρουσιάσει τις ευκαιρίες αυτές στους συνομιλητές του.

Είναι πιθανό δε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε επόμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα ο κος Watsa να φέρει μαζί μια ομάδα επενδυτών που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για επενδύσεις στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα ενημερωθεί για τις επιδόσεις της Eurolife και της Eurobank, ειδικά για τη συμφωνία της τελευταίας σχετικά με τη διαχείριση του χρηματοδοτικού σχεδίου για το εμβληματικό πρόγραμμα του Ελληνικού. Μάλιστα ο κος Watsa συνομίλησε και με τον Οδυσσέα Αθανασίου, CEO της Lamda Development (φωτ. κάτω).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα