Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Κρίσιμες επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους θα έχει ο υπουργός Οικονομκών στο Λουξεμβούργο, στο περιθώριο των συνεδριάσεων του Eurogroup και του Ecofin, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι και το δημοσιονομικό κενό, για το οποίο εξακολουθεί να υπάρχει απόσταση μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των θεσμών.

Αύριο, ο Υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Joseph Daul, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Valdis Dombrovskis και τον Υπουργό Οικονομικών της Ιρλανδίας κ. Pascal Donohoe.

Στις 15.00, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΙΒ), όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Dr. Werner Hoyer.

Ακολούθως, στις 16.00, ο κ. Σταϊκούρας θα επισκεφθεί τα γραφεία του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM), όπου θα έχει συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή κ. Klaus Regling

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα