Κρατική διάσωση ζητά η Jaguar Land Rover

από fimotro

Πακέτο στήριξης από το κράτος φέρεται να έχει ζητήσει η Jaguar Land Rover για να τα βγάλει πέρα με τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού, όπως μετέδωσε το Sky News, χωρίς όμως να αναφέρει από που πήρε την πληροφορία αυτή.

Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στη Βρετανία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Sky News, βρίσκεται σε συζητήσεις με την κυβέρνηση για πακέτο στήριξης από το κράτος, ενώ έχει καταθέσει και τη μεγαλύτερη αίτηση για δάνειο που έχει υποβληθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η αυτοκινητοβιομηχανία φέρεται να έχει ζητήσει προσωρινή κρατική χρηματοδότηση πολύ πάνω του 1 δισ. στερλινών (1,2 δισ. δολαρίων). Ωστόσο, εκπρόσωπος της εταιρείας, ο οποίος όμως δεν κατονομάζεται, χαρακτήρισε ανακριβείς τις πληροφορίες που τη θέλουν να έχει ζητήσει 2 δισ. στερλίνες.

Η Jaguar Land Rover, η οποία ανήκει στην Tata Motors με έδρα τη Βομβάη, βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με την κυβέρνηση για σειρά θεμάτων σε σχέση με την πανδημία της Covid-19 και δεν πρόκειται να συζητήσει λεπτομέρειες εμπιστευτικού και ιδιωτικού χαρακτήρα, φέρεται να δήλωσε η εταιρεία σύμφωνα με το Sky News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα