Κοσμοσυρροή στους εμπορικούς δρόμους

από fimotro

Ανησυχητικές εικόνες συνωστισμού

Κοσμοσυρροή παρατηρείται από το πρωί του Σαββάτου στον εμπορικό δρόμο της Ερμού, καθώς Αθηναίοι κατέκλεισαν τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας για τα ψώνια της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων.

Οι ουρές έξω από τα καταστήματα, στα οποία επιτρέπεται μόνο ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. μεγαλώνουν καθώς περνά η ώρα ενώ η ΕΛΑΣ και η δημοτική αστυνομία πραγματοποιούν μερικούς ελέγχους και κάνουν συστάσεις για να τηρούνται οι αποστάσεις, χωρίς ωστόσο αυτό να τηρείται.

Παρόμοιες εικόνες παρατηρήθηκαν και στην Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση έχει προειδοποιήσει πως σε περίπτωση που παρατηρηθούν εκτεταμένες εικόνες συνωστισμού στους δρόμους έξω από τα καταστήματα θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα, από την αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ έως και το νέο κλείσιμο της αγοράς. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό είχε τεθεί όριο 2 ωρών στους πολίτες, μέσα στο οποίο θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα