Κοσμοσυρροή στις οργανωμένες πλαζ της Αττικής

από fimotro

Χιλιάδες Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες της Αττικής. Οι οργανωμένες πλαζ έχουν γεμίσει από κόσμο που θέλει να επιστρέψει στην κανονικότητα και διαπιστώνει ότι πλέον οι δραστηριότητες ανοίγουν η μία μετά την άλλη, μέχρι να φτάσουμε σε πλήρη άρση όλων των μέτρων μέσα στο καλοκαίρι, εφόσον βέβαια συνεχιστούν οι ταχείς ρυθμοί των εμβολιασμών και δεν υπάρξει ολίσθηση στην κατάσταση που επικρατεί με τα κρούσματα του κορονοϊού.

Από σήμερα Σάββατο 8 Μαΐου, ανοίγουν οι παραλίες και οι οργανωμένες πλαζ βγάζουν και πάλι ομπρέλες και ξαπλώστρες για να υποδεχθούν τους λουόμενους, ενώ απαγορεύεται η μουσική στα beach bar και οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να υποβάλλονται σε self test, όπως γίνεται και στην εστίαση. Παράλληλα, μειώνεται το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500 τ.μ., σε 50 τ.μ. ανά άτομο.

Για την μετακίνηση στις οργανωμένες πλαζ απαιτείται η αποστολή SMS στο 13033 με κωδικό 6

Αναφορικά με τα μέτρα που θα ισχύουν στις οργανωμένες παραλίες:

οι ομπρέλες μεταξύ τους θα έχουν απόσταση τουλάχιστον 4 μέτρα, σε κάθε ομπρέλα έχουν τοποθετηθεί δύο ξαπλώστρες,
οι ξαπλώστρες θα απολυμαίνονται πριν καθίσει ο επόμενος πελάτης και μπορούν να γίνουν περισσότερες μόνο εάν πρόκειται για οικογένειες
για τους εργαζόμενους θα είναι υποχρεωτικά τα self test ενώ όπως και στα καταστήματα εστίασης απαγορεύεται η μουσική καθώς και οι όρθιοι στα beach μπαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα