Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Για την αντιμετώπιση του από γιατρούς και νοσηλευτές στη Σουηδία μίλησε Έλληνας που ήταν ύποπτος για τον κορωνοϊό.

Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε σε νοσοκομείο της Σουηδίας μίλησε ο Άλεξ Στολτίδης, ο οποίος σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι τον αντιμετώπισαν ως λεπρό.

Στις 21 Μαρτίου ο κ. Στολτίδης αρρώστησε με υψηλό πυρετό και 10 ημέρες μετά με προτροπή του γιατρού του επισκέφθηκε νοσοκομείο.

«Άκουσε τον βήχα που είχα και μου συνέστησε να πάω στο νοσοκομείο να με δούνε. Ήρθε ένα όχημα από το νοσοκομείο με πήρε και περίμενα ότι θα με πάνε για εξετάσεις. Αντί γι’ αυτό σταμάτησε έξω από την είσοδο. Μου είπαν να κατέβω και μου είπαν έρχονται να σε πάρουν», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο Άλεξ Στολτίδης και εξήγησε ότι παρέμεινε στην είσοδο του νοσοκομείο για 45 λεπτά σε θερμοκρασία 3 βαθμών.

«Ευτυχώς ήρθε με ταξί η σύντροφος μου. Είναι νοσηλεύτρια. Έκανε επανειλημμένως τηλέφωνα. Μετά από 45 λεπτά είπαν ότι δεν μπορούμε να σας δεχθούμε διότι είναι ύποπτος για τον κορωνοϊό. Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε τον γύρο του νοσοκομείου και να πάτε σε μία τέντα», είπε ο Άλεξ Στολτίδης.

Όπως σημείωσε έμεινε έξω από την τέντα μέσα στον δρόμο για άλλα 30 λεπτά. «Οι εξετάσεις που μου έκαναν ήταν να μου πάρουν θερμοκρασία και οξυγόνο. Ήταν στα πέντε μέτρα. Ούτε στα μάτια δεν με κοιτούσαν μην κολλήσουν με την ματιά», είπε ο Άλεξ Στολτίδης.

Εν συνεχεία οι γιατροί του ζήτησαν να επιστρέψει στο σπίτι του και να επισκεφθεί νοσοκομείο όταν δεν θα μπορεί να αναπνεύσει καλά. Όπως εξήγησε ακόμη και σήμερα δεν έχει υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό. «Δεν κάνουν κανένα τεστ μέχρι σήμερα για κορωνοϊό εκτός από αυτούς που μπαίνουν στην Μονάδα Εντατικής Θερεπείας. Και τώρα έχουν αποφασίσει να κάνουν αυτό το τεστ στο νοσηλευτικό προσωπικό», σημείωσε ο Άλεξ Στολτίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα