Κορωνοϊός – Πάτρα: Άκυρο το «καλοκαιρινό» Καρναβάλι

από fimotro

Νέα μετάθεση για το καρναβάλι της Πάτρας, το οποίο λόγω κορωνοϊού, είχε μεταφερθεί για το καλοκαίρι.

Ο αρχικός προγραμματισμός για μεταφορά του Πατρινού Καρναβαλιού του 2020 μέσα στον Ιούνιο, λόγω της ακύρωσής του εξαιτίας του ξεσπάσματος του κορωνοϊού και στη χώρα μας, δεν προχωράει τελικά.

Έτσι, καμία καρναβαλική εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι στην Πάτρα, υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να γίνει καρναβαλικό φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το thebest, το ενδεχόμενο… καρναβαλικού Σεπτέμβρη θα εξεταστεί σε αυριανή συνεδρίαση τoυ Δ.Σ. του Καρναβαλικού Οργανισμού.

Όπως εξήγησε στο thebest.gr η Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Κουρή, η αρχική ανακοίνωση για μεταφορά του Καρναβαλιού τον Ιούνιο, δεν περιελάμβανε καρναβαλική παρέλαση.

Ο στόχος ήταν ένα εβδομαδιαίο Φεστιβάλ με καρναβαλικά δρώμενα, στο πλαίσιο του προγράμματος, κάτι που, κατά τα φαινόμενα, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές φθινοπώρου.

Υπενθυμίζεται πως το καρναβάλι της Πάτρας καθώς επίσης και τα υπόλοιπα καρναβάλια σε όλη την επικράτεια είχαν ματαιωθεί με απόφαση του υπουργού Υγείας Β. Κικίλια, καθώς είχαν εντοπιστεί εκείνη την περίοδο τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα