Γιατροί και νοσηλευτές χειροκρότησαν ασθενή που βγήκε από τη ΜΕΘ

από fimotro

Τη μάχη με τον κορωνοϊό κέρδισε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου από την Αργεντινή η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Με χειροκροτήματα βγήκε από την ΜΕΘ του Βενιζελείου η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου από την Αργεντινή που κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Η συγκίνηση όπως φαίνεται στο βίντεο του cretapost.gr είναι μεγάλη καθώς η ίδια και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό επικράτησαν μιας μεγάλης μάχης.

Η γυναίκα είχε την τύχη να δεχτεί επαγγελματική ιατρική φροντίδα αλλά και ανθρώπινο ενδιαφέρον σε αυτήν την μεγάλη δοκιμασία μακριά από τον τόπο της.

«Η συγκίνηση ειναι μεγάλη. Η πρώτη ασθενής μας με σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική. Οι πιθανότητες ηταν συντριπτικά εναντίον της. Τα κατάφερε ομως χάρη στις προσπάθειες όσων διακρίνονται πίσω μου, των νοσηλευτών και των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, πρόσφεραν αυτό που πάντα δίνουν στους ασθενείς μας. Την ευκαιρία της επιβίωσης. Οφειλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους, αλλα και στον κρητικό λαό που από την πρώτη στιγμή έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και δεν είχαμε σκηνές μισαλλοδοξίας και μισανθρωπισμού, που βλέπουμε δυστυχώς σε άλλες περιοχές του κόσμου.

Το Βενιζέλειο παρότι δεν ειναι νοσοκομείο αναφοράς, έδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Ευελπιστούμε με μεγαλύτερη στήριξη να εχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», γράφει ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα