Κορονοϊός: Αργεί η επιστροφή στα γυμναστήρια – Πότε θα ανοίξουν

από fimotro

Η επιστροφή στα γυμναστήρια φαίνεται πως θα αργήσει να έρθει αφού είναι χώροι συγχρωτισμού που δύσκολα ελέγχονται. «Όσον αφορά στην ταυτόχρονη ύπαρξη μελών και γυμναστών μέσα σε έναν χώρο, το προεδρικό διάταγμα του 2006 έχει περιορισμό για 5 τ.μ. ανά άτομο. Θεωρούμε πως κάπου εκεί, λίγο παραπάνω θα είναι το όριο» δήλωσε στο STAR ο Τηλέμαχος Κουκούφλης.

«Κάποια γυμναστήρια εφαρμόζουν τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού» σημείωσε ο κ. Κουκούφλης.

Το χρονοδιάγραμμα του οδικού χάρτη «ανοίγματος» της χώρας υπάρχει ως βασικός σκελετός. Εκτός από τα μικρά εμπορικά καταστήματα που θα ανοίξουν από τις 4 Μαΐου μετά τις 20 Μαΐου θα ανοίξουν τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα ενώ προς το τέλος Μαϊου-αρχές Ιουνίου προγραμματίζεται το άνοιγμα και των καταστημάτων εστίασης με αυστηρούς περιορισμούς. Ως τελευταίο βήμα θα ανοίξουν και τα ξενοδοχεία και οι αερομεταφορές, με τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας να ανοίγουν τις πόρτες τους κατά πληροφορίες, μετά τις 15 Ιουνίου καιτη σεζόν για τα εποχιακά ξενοδοχεία να ξεκινά κατά τις ίδιες πληροφορίες μετά τις 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα