Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι ψεύτης, μπροστά του ο Πινόκιο είναι υπόδειγμα φιλαλήθειας!

από fimotro

Ως ψεύτη χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στο Alpha 989 radio και στη εκπομπή των Τάκη Χατζή και Γιώργου Ευγενίδη με αφορμή τα όσα δήλωσε για τους πλειστηριασμούς κατοικιών.

Για τους πλειστηριασμούς: Ο κόσμος είναι απελπισμένος από την σκανδαλώδη απόφαση που βγήκε από τον Άρειο Πάγο εν ριππεί οφθαλμού. Στις 28 Φεβρουαρίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης των πλειστηριασμών που έχουμε καταθέσει εγώ προσωπικά ως επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και άλλοι άνθρωποι από κινήματα κατά των πλειστηριασμών. Από το 2016 μέχρι σήμερα ήμουν υπερασπίστρια των ανθρώπων που κινδύνευαν με πλειστηριασμό και πρώτης κατοικίας, σταματήσαμε πάρα πολλούς πλειστηριασμούς και τότε οι κ.κ. Τσίπρας και Κοντονής φέρανε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και δεν σταματώνται. Είναι μια τρομακτική διαδικασία κανείς δεν μπορεί να ελέγξει και να σταματήσει. Δεν έχει καμία δημοσιότητα, γίνονται πολλές παραβάσεις. Σε αυτή τη διαδικασία καταθέσαμε αίτηση ακύρωσης και θα εκδικαστεί στις 28 Φλεβάρη στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η μάχη δεν έχει τελειώσει θα είμαι εκεί όπως και ο πατέρας μου.

Για τις δηλώσεις Τσίπρα για πλειστηριασμούς: Ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης. Ο Πινόκιο μπροστά του είναι υπόδειγμα φιλαλήθειας. Έφερε νομοθεσία το 2015, το 2017, το 2018 για να επιτρέπει στα funds να κάνουν τη διαδικασία. Τολμά να μιλά σήμερα και να λέει ότι θα καταργήσουμε τους πλειστηριασμούς. Να μην ξεγελαστεί κανείς και τον ψηφίσει και μετά κλαίει. Έχει ξαναπεί ψέμματα. Να μην ξεχάσει ο κόσμος τι έχει συμβεί. Και για τον Μητσοτάκη να μην προσποιείται ότι έχει δεμένα τα χέρια του γιατί είναι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και είναι στο χέρι του κ. Μητσοτάκη να τους καταργήσει. Τους εφαρμόζει μια χαρά, να μην κρύβεται ο ένας πίσω από τον άλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα