Κομματάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη ο συνταξιούχος σταθμάρχης που “ενημέρωσε” τον Τσίπρα

από fimotro

Απογοητευτική η εικόνα του Τσίπρα μαζί με την Σβίγκου και το κομματικό στέλεχος της περιοχής

Δεν φτάνει που πήγε σε έναν χώρο υπό ανακατασκευή και στον οποίο δεν λειτουργεί το σταθμαρχείο του ΟΣΕ στη Λάρισα, ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από έναν… σταθμάρχη που έχει αποχωρήσει από τον Οργανισμό από το 2010, ζεί στην Ξάνθη και είναι και μέλος της τοπικής Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ. Και επίσης είναι και μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης που είχε συσταθεί από την Κουμουνδούρου! Πραγματικά απογοητευτική η συνολική παρουσία του Τσίπρα στην Λάρισα. Σαν τον φτωχό συγγενή εμφανίστηκε εκεί.

Η κακοστημένη παράσταση που στήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα δεν είχε μόνον έναν πρωταγωνιστή. Είχε το πλήρες πακέτο της λογικής του πολακισμού που πλέον αναδεικνύεται σε κυρίαρχη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πανηγυρική… επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο συνταξιούχος σταθμαρχης του ΟΣΕ βρέθηκε από την Ξάνθη στη Λάρισα προκειμένου να ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το τι συνέβαινε στο σταθμαρχείο όχι μόνο το 2019 που έφυγε η πρώτη φορά αριστερά από τη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και το βράδυ του μοιραίου ατυχήματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας με την παρουσία του στο υπό ανακατασκευή κτήριο έκλεισε οριστικά την πόρτα στη στροφή προς το… κέντρο που διήρκησε λιγότερο από ένα 20ήμερο. Το γεγονός πως οι πολίτες του έχουν γυρίσει την πλάτη τον οδηγεί στην αναβίωση του λαικισμού και των ακραίων αντιπολιτευτικών ρητορικών απέναντι στη κυβέρνηση.

Και αυτή τη φορά δείχνει ότι προτίθεται να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά κάθε παράμετρο της τραγωδίας των Τεμπών και τους  57 νεκρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα