Κολλέγιο Αθηνών: Οι δύο ανακοινώσεις μετά την καταγγελία

από fimotro

Συναγερμός σήμανε στο Κολλέγιο Αθηνών, μετά τις καταγγελίες για εισβολή κουκουλοφόρων με μαχαίρι στο προαύλιο. Στο σημείο, αμέσως μετά τις καταγγελίες, βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, η διοίκηση του σχολείου κλείδωσε στις αίθουσες τα παιδιά για λόγους ασφαλείας και παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών αρχών δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα.

Με δύο ανακοινώσεις η διεύθυνση του Κολλεγίου Αθηνών ενημέρωσε για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο Κολλέγιο μετά την πληροφορία για εισβολή αγνώστων στο campus. Όπως αναφέρεται στην πρώτη ανακοίνωση όλοι οι μαθητές είναι ασφαλείς «και αναμένονται οι οδηγίες της αστυνομίας για επιστροφή στην ομαλή κυκλοφορία στο campus».

Η δεύτερη επιστολή

Στη δεύτερη, επισημαίνεται ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αστυνομίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός ασφαλείας και κλήθηκε η αστυνομία όπου έγινε εξονυχιστικός έλεγχος. Τονίζεται ακόμα ότι όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές παρέμειναν ασφαλείς.

Το μήνυμα του προέδρου του Κολλεγίου Αθηνών:

«Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε για περιστατικό που αναστάτωσε τη σχολική ζωή σήμερα στο campus του Ψυχικού. Πληροφορηθήκαμε για την παρουσία δύο εξωσχολικών στο campus, που δεν μπήκαν με φυσιολογικό τρόπο από τις πύλες του Σχολείου. Κρίναμε ότι το περιστατικό ενδεχομένως ενείχε κίνδυνο για την ασφάλεια των μαθητών και μαθητριών μας.

Κατόπιν αυτού κινητοποιήσαμε όλον τον μηχανισμό ασφαλείας του Σχολείου και καλέσαμε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο Σχολείο και ανέλαβε υπηρεσία για εξονυχιστικό έλεγχο του Campus.
Το προσωπικό ασφαλείας του Σχολείου μας κινήθηκε ακαριαία και οι εκπαιδευτικοί παρέμειναν με τις μαθήτριες και τους μαθητές στις τάξεις τους.

Με μήνυμα του President ενημερώθηκαν οι μαθητές, ώστε να μην ανησυχούν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές μας παρέμειναν ασφαλείς. Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι της Αστυνομίας και επανήλθε η ομαλή κυκλοφορία όλων στο campus.

Καθηγητής Κώστας Συνολάκης
President»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα