Κόκκαλης: Η… διαπλοκή είναι η κακοδαιμονία του πολιτικού συστήματος!!!

από fimotro

Επικές ατάκες από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Για… κακεντρεχή χαρακτηρισμό εναντίον της οικογένειάς του έκανε λόγο ο Πέτρος Κόκκαλης όσον αφορά τα όσα ακούγονται περί διαπλοκής. Σύμφωνα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η διαπλοκή αποτελεί κακοδαιμονία του ελληνικού πολιτικού συστήματος!!!

«Πρόκειται για έναν κακεντρεχή χαρακτηρισμό, καθώς η επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειάς μου είναι στενά συνυφασμένη με τη δημιουργία της πρώτης ελληνικής τεχνολογικής βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Μια εταιρεία που ξεκίνησε από την Ελλάδα και έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου, μια εταιρεία η οποία είναι το απόλυτο ελληνικό τεχνολογικό start up. Μιλάμε δηλαδή για μία επιχειρηματική δραστηριότητα, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που αποφέρει έσοδα στο ελληνικό κράτος και διατηρεί την εργασία για χιλιάδες άξιους Έλληνες εργαζόμενους σε έναν κλάδο υψηλής τεχνολογίας που υποφέρει από το brain drain»», τόνισε ο Π. Κόκκαλης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με αναφορές στην οικογένειά του που την χαρακτηρίζουν συνώνυμη της διαπλοκής.

«Ας μιλήσουμε τώρα για τη διαπλοκή. Θεωρώ ότι είναι η κακοδαιμονία της λειτουργίας του ελληνικού πολιτικού συστήματος από τη μεταπολίτευση και μετά. Ένα σύστημα το οποίο ναι μεν έφερε μια μεγάλη πρόοδο στην Ελλάδα, όσον αφορά την υλική κατάσταση, αλλά δεν κατάφερε να εκσυγχρονιστεί στους τομείς της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της δημοκρατίας και στη σαφή οριοθέτηση των εξουσιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο προοδευτικός χώρος, με την ευρεία έννοια, είναι ο φυσικός του χώρος και ότι συνέβαλε με όλες του τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης στο λιμάνι του Πειραιά.

Υποστήριξε ότι όσοι αναζητούν για επίδοξους Μπερλουσκόνι θα πρέπει να ψάξουν αλλού καθώς ο ίδιος δεν έχει ούτε τη διάθεση ούτε το χρόνο να αντιπαρατεθεί με fake news και δίκες προθέσεων. Πρόσθεσε, δε, ότι η πρόταση για να στελεχώσει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ενός ευρύτερου προοδευτικού μετώπου ενόψει των ευρωεκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα