Κιβωτός του Κόσμου: «Έσωσε τόσες ψυχούλες και τον σταυρώνουν σαν τον Χριστό» λέει η μητέρα του πατέρα Αντωνίου

από Philippos

Οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου είναι συνεχείς με τον πατέρα Αντώνιο να βρίσκεται στο στόχαστρο την ώρα που η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί.

Από την Χίο όπου διαμένει μόνιμα η μητέρα του πατέρα Αντωνίου αναφέρθηκε στην Κιβωτό του Κόσμου και για όσα καταλογίζουν στον γιο της. «Τόσες ψυχούλες έσωσε ο γιος μου και τώρα τον σταυρώνουν σαν τον Χριστό…», λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάλιστα η μητέρα του πατέρα Αντωνίου εδώ μία εβδομάδα έχει φύγει από το σπίτι που έμενε και έχει πάει σε μοναστήρι. Δίνει επίσης απαντήσεις για τη θυρίδα σε τράπεζα της Χίου, που ήταν τόσο στο όνομά της, όσο και στο όνομα της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η εν λόγω θυρίδα επρόκειτο να ανοίξει σήμερα, παρουσία της οικονομικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρίσκεται εκεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό εκατομμυρίων ευρώ, που ψάχνουν οι Αρχές.

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (εννοεί τον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…», είπε…

Η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου παραδέχεται τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της. «Η θυρίδα είναι δικιά μου… Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε… Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μού τα άφησε… Τα ξέρω αυτά τα ποσά» πρόσθεσε.

«Δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου. Δε θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια… Αχ το παιδάκι μου! Τόσες ψυχούλες έσωσε… Και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό» κατέληξε η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου στον Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα