Κιβωτός του Κόσμου: Ελέγχονται από τις Αρχές τα 150.000 δολάρια του π. Αντώνιου

από fimotro

Σοκάρει η απόρρητη έκθεση του νέου Δ.Σ. για τον διευθυντή

Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί μία συγκεκριμένη ερώτηση που απηύθυνε το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού» στον διευθυντή της δομής της Χίου, στα πλαίσια των σχολαστικών ερευνών που έχουν ξεκινήσει σε όλες τις δομές.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου» στα πλαίσια των ερευνών που γίνονται σε όλες τις δομές επικοινώνησε και με τον διευθυντή της δομής της Χίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», στην έκθεση που συνέταξαν μετά το πέρας της έρευνας στην εν λόγω δομή, αναγράφεται πως μεταξύ άλλων τον ρώτησαν «γιατί βλέπει κάθε Σάββατο στο σπίτι του ταινίες με δύο μικρά κορίτσια».

Μία ερώτηση που δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν έχει απαντηθεί.

Σε ό,τι αφορά τα όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της δομής, τα παράπονα είναι αρκετά και αφορούν τους χαμηλούς μισθούς και τις μη ενδεδειγμένες συνθήκες εργασίας.

Ενδεικτικά λένε: «Χρειαζόμαστε παιδαγωγούς, γεωπόνους, κηπουρούς και συντηρητές. Δουλεύουμε πολλές ώρες και οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί».

«Δεν υπάρχει αντικαταστάτης για μένα. Θέλω να πάρω την άδειά μου, αλλά δεν μπορώ. Τουλάχιστον να την πληρωθώ» αναφέρει η μαγείρισσα της δομής.

Κιβωτός του Κόσμου: Στο μικροσκόπιο τα 150.000 του Πατέρα Αντώνιου

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα της οικονομικής Αστυνομίας αναφορικά με την περιουσία του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «LIVE NEWS» ερευνάται συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός του 2018 που περιέχει 150 χιλιάδες δολάρια.

Φέρεται πως συνδικαιούχοι στον λογαριασμό αυτό είναι ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή και ακόμη τρεις.

Αδειάζουν το διαμέρισμά τους

Την ίδια ώρα, αδειάζει σήμερα το διαμέρισμα των 135 τμ του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Κολωνού έχουν φθάσει δύο φορτηγά ώστε να ολοκληρώσουν την μετακόμιση.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, σε πρώτη φάση όλα τα αντικείμενα θα μεταφερθούν σε αποθήκη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για όλα τα πράγματα που θα βγουν από το διαμέρισμα που έμεναν καταχρηστικά η πρεσβυτέρα με τον πατέρα Αντώνιο έχει γίνει έλεγχος από το νέο Δ.Σ. της ΜΚΟ, καθώς θεωρούνται περιουσιακά στοιχεία της δομής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα