Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό λόγω σύγκρουσης τεσσάρων οχημάτων

από Philippos

Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στο ύψος Πλακεντίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα – Καθυστερήσεις έως και 20 λεπτά από τον κόμβο Κάντζας έως τον κόμβο Κηφισίας
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση αυτήν την ώρα στις εθνικές οδούς, με τις καθυστερήσεις να είναι μεγάλες και λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Ειδικότερα, έντονη συμφόρηση καταγράφεται στην Αττική Οδό όσο και στις δυο εθνικές οδούς, Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου.

Επιβαρυντικά για την κίνηση λειτούργησε ένα τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τεσσάρων οχημάτων στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

«Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων ύψος Πλακεντίας ρεύμα προς Ελευσίνα. Καθυστερήσεις 15΄-20΄ από κόμβο Κάντζας έως κόμβο Κηφισίας» αναφέρεται στο tweet της Αττικής Οδού.

Η ταλαιπωρία των οδηγών συνεχίζεται, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας τα προβλήματα ήταν σημαντικά στους δρόμους του Λεκανοπεδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα