Κίνηση και καθυστερήσεις στην επιστροφή των αδειούχων

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ιδιαίτερα αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση αναμένεται η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στα διόδια εισόδου της Αττικής Οδού προς Αθήνα στο Ρουπάκι, αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά λόγω της επιστροφής των αδειούχων του Αυγούστου.

Την ίδια στιγμή, κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποιούν τεστ ανίχνευσης του Covid-19 σε αυτούς που επιστρέφουν από περιοχές επιδημιολογικά επιφορτισμένες, ενώ για τους αφιχθέντες, υπάρχει ισχυρή σύσταση, όταν επιστρέψουν να φορούν μάσκα για πολύ καιρό και να τηρήσουν για κάποιες ημέρες και καραντίνα.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στο λιμάνι του Πειραιά.

Για σήμερα Κυριακή είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν 20 πλοία, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, τα πλοία που αναχωρούν έχουν λιγότερους επιβάτες από εκείνα που επιστρέφουν.

Να σημειωθεί ότι τα 20 πλοία που θα έρθουν είναι με πληρότητα 85% (κατά μέσο 1.000 επιβάτες ανά πλοίο), ενώ τα πλοία που φεύγουν έχουν μικρότερη πληρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα