ΚΙΝΑΛ: Ο Πολακισμός σωτηρία για τον Κ. Μητσοτάκη

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


“Με το πρόσφατο κακόγουστο show του – και χωρίς μάσκα – στο Νοσοκομείο Σωτηρία, ο κ. Πολάκης, βεβαίως υπό την ανοχή και κάλυψη του κ. Τσίπρα, προσέφερε και πάλι σανίδα σωτηρίας στον κ. Μητσοτάκη”, σχολίασε το γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Στο σχόλιο επισημαίνεται ότι ο Παύλος Πολάκης δίνει την ευκαιρία στη ΝΔ να συσκοτίζει τις ευθύνες της για την απαράδεκτη καθυστέρηση στη στελέχωση και λειτουργία όλων των ΜΕΘ που δώρισε η Βουλή. “Όμως η αλήθεια δεν κρύβεται. Ως το βράδυ του Σαββάτου λειτουργούσαν μόνο 25 από τα 50 κρεβάτια αυτών των ΜΕΘ. Με αποσπασμένους από άλλα νοσοκομεία, μιας και οι νέες προσλήψεις προκηρύχθηκαν μόλις στις 5 Νοεμβρίου”, σημειώνει το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στο σχόλιό του, ενώ προσθέτει πως με αποσπάσεις προσωπικού από άλλα δημόσια νοσοκομεία σχεδιάζει η κυβέρνηση να λειτουργήσει και τα υπόλοιπα 25 κρεβάτια.

“Τα ψέματα και η αναποτελεσματικότητα είναι προφανή. Έχουμε καθυστερήσεις την ώρα που οι ανάγκες είναι πιεστικές για ΜΕΘ και ταυτόχρονα αποδυναμώνεται η δυνατότητα των νοσοκομείων για περίθαλψη ασθενών με άλλα σοβαρά νοσήματα. Κάντε επιτέλους τις προσλήψεις για τις οποίες σας φωνάζουμε τόσους μήνες”, υπογραμμίζει το Κίνημα Αλλαγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα