Κερδίζει συνεχώς νέους τηλεθεατές ο Ν. Ευαγγελάτος

από fimotro

Χθες ήρθε και πάλι πρώτος στην απογευματινή ζώνη και αν συνεχίσει έτσι θα πάει ακόμα καλύτερα

Ο Ευαγγελάτος έχει φτιάξει πολύ καλή εκπομπή σε μια ώρα που δεν έχει άλλες ενημερωτικού χαρακτήρα εκπομπές και ο κόσμος τον ποαρακολουθεί. Από την αρχή, πριν ακόμα η εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτοιυ κάνει υψηλή τηλεθέαση, είχαμε επισημάνει ότι αυτού του είδους οι εκπομπές ταιριάζουν στον γνωστό δημοσιογράφο και με τον καιρό θα έρθουν τα καλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο κόσμος έχει κουραστεί με τα πάνελ των πολιτικών και σε συνδυασμό με τον κορονοϊό που επί 9 μήνες βρίσκεται στην επικαιρότητα αυτό ευνόησε τον Ν. Ευαγγελάτο και απόλυτα δικαιολογημένα κέρδισε την κορυφή της τηλεθεάσης στην απογευματινή ζώνη των καναλιών.

Με πενιχρά τεχνικά μέσα ως προς τον ανταγωνισμό και με λιγότερο κόσμο (ρεπόρτερς και δημοσιογράφοι) από τα άλλα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια, ο Ευαγγελάτος κερδίζει το στοίχημα της ενημέρωσης και είναι σίγουρα η πιο επιτυχημένη εκπομπή του Mega.

Πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές (567.170) επέλεξαν εχθές Τρίτη 2 Δεκεμβρίου το LIVE NEWS για την ενημέρωσή τους ενώ η μέση κάλυψη της εκπομπής έφτασε τους 1.677.578 τηλεθεατές. Η εκπομπή κατέκτησε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,6% με τα προγράμματα του ανταγωνισμού στην ίδια ζώνη να ακολουθούν με τα εξής ποσοστά : ALPHA : 15,6%, STAR : 11,7%, ΣΚΑΙ : 8,8%, ΑΝΤ1 : 7,8% και OPEN : 5,9%. Αλλά και στο γενικό σύνολο η πρώτη θέση καλύφθηκε από το LIVE NEWS με ποσοστό 16,5% και τα υπόλοιπα προγράμματα να ακολουθούν ALPHA : 15,9%, STAR : 15,2%, ΣΚΑΙ : 10,3%, ΑΝΤ1: 8,1%, OPEN: 5,8%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα