Στο νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, ένας νεαρός κυνηγός από την Κύπρο, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης, ο 20χρονος είχε βγει για κυνήγι με τον 61χρονο θείο του, στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου του Αλαμάνου, όταν ξαφνικά ξέσπασε καταιγίδα και τους έπληξε κεραυνός!

Από τον κεραυνό επλήγη πολύ σοβαρά ο νεαρός, ο οποίος αρχικά νοσηλεύτηκε και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λεμεσού. Το χτύπημα του κεραυνού προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα και στον θείο του, ο οποίος εισήχθη στο ίδιο νοσοκομείο.

Χτυπήθηκαν από κεραυνό κάτω από δέντρο

Σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται το SigmaLive, όταν ξέσπασε καταιγίδα ο 61χρονος, ο 20χρονος καθώς και ο 12χρονος αδελφός του κρύφτηκαν κάτω από ένα δέντρο για να προφυλαχθούν.

Για κακή τους τύχη, ωστόσο, το συγκεκριμένο δέντρο χτυπήθηκε από κεραυνό, με συνέπεια οι δυο κυνηγοί -ευτυχώς, όχι και το 12χρονο αγόρι- να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 20χρονος βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Κατά τις ίδιες πηγές, αμέσως μετά το πλήγμα από τον κεραυνό, ο νεαρός έπεσε στο έδαφος και χτύπησε το κεφάλι του με συνέπεια να προκληθεί αιμάτωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα