Κεραμέως: Τον επόμενο μήνα στη χώρα μας 30 αμερικανικά πανεπιστήμια

από fimotro

Για την υπόθεση της 12χρονης στο Κολωνό και το ντόμινο εξελίξεων που ακολούθησαν αλλά και για την πανεπιστημιακή αστυνομία, μίλησε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η ίδια δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ότι οι αποκαλύψεις για την 12χρονη προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Είπ επως είναι σημαντικό το γεγονός ότι στην υπόθεση ρίχνεται άπλετο φως, ενώ τόνισε πως η ανήλικη πήγαινε κανονικά σχολείο.

Σημείωσε επιπλέον ότι η ανήλικη φαίνεται να είχε μια φυσιολογική σχολική ζωή, ενώ είπε πως αυτήν την περίοδο δεν πάει στο σχολείο. Ξεκαθάρισε ότι υπάρχει μέριμνα και για την ψυχολογική υποστήριξη της μαθητικής κοινότητας.

Τόνισε πως το υπουργείο έχει εντάξει στο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθήματα όπως η σεξουαλική αγωγή, ενώ έχει εντάξει και τα εργαστήρια δεξιοτήτων από την ηλικία των 4 ετών.

Σε ό,τι αφορά την πανεπιστημιακή αστυνομία είπε πως βρίσκεται στα πανεπιστήμια εκείνα που έχει διαπιστωθεί πρόβλημα. Είπε πως τον ερχόμενο μήνα έρχονται στη χώρα μας 30 κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια. Ανέφερε ακόμη ότι είναι σημαντικό να συνεχιστεί το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα