Και ο μπαμπάς Θ. Δρίτσας συμμετείχε στο ρουσφέτι για την κόρη της Τασίας!

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ο…σύζυγος και σύντροφος της και πατέρας της κόρης της που πήγε να βολευτεί, Θ. Δρίτσας είναι μεταξύ των «γνωριμιών και διασυνδέσεων που αξιοποίησε» η Τ. Χριστοδουλοπούλου! Γεγονός που δίνει τη συνολική εικόνα του μείζονος ηθικού-και όχι μόνο-θέματος, που δημιουργήθηκε με την προσπάθεια «τακτοποίησης» της κόρης της.


Ο σύζυγος, σύντροφος και πατέρας της Θ. Δρίτσας συμμετείχε στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής, η οποία ενέκρινε την αύξηση του αριθμού των υπαλλήλων που μπορούν να μεταταχθούν στο προνομιακό μισθολογικό περιβάλλον της Βουλής.
Έτσι ολοκληρώνονται η εικόνα ενός από τα τα πιο ξεδιάντροπα ρουσφέτια, τα οποία προκάλεσαν ευθέως το κοινό αίσθημα και ξεσήκωσαν σάλο: Στο «κόλπο» συμμετείχαν και η Τ. Χριστοδουλοπούλου και ο Θ. Δρίτσας που συμμετείχε στην δημιουργία των προϋποθέσεων για το βόλεμα της κόρης τους.
Η μεν Τ. Χριστοδουλοπούλου «λιάστηκε κι εξαφανίστηκε» στον θαυμαστό κόσμο του ρουσφετιού. Ο Θ. Δρίτσας νιώθει άραγε εκτεθειμένος; Προτίθεται άραγε να ζητήσει κι εκείνος εμπράκτως συγγνώμη για την σκανδαλώδη μεθόδευση χάριν της κόρης του;

Πηγή: tomanifesto.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα