Κατρίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε, τώρα είναι η σειρά μας

από fimotro

Με τις ευχές του στη Μαριέττα Γιαννάκου για ταχεία ανάρρωση ξεκίνησε την τοποθέτησή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

Ξεκαθάρισε πως «Σας ενοχλεί η αυτόνομη πορεία του Κινήματος. Το ΚΙΝΑΛ δεν προσφέρεται για βολικός κυβερνητικός εταίρος, δεν θα παίξει στα παιχνίδια σας» και συνέχισε λέγοντας: «Κ. Μητσοτάκη και κ. Τσίπρα που βέβαια απουσιάζετε αυτήν την ώρα , ο ορίζοντας αυτής της χώρας είναι πολύ πιο ευρύς από το ασφυκτικό πλαίσιο που εσείς θέλετε να την τοποθετήσετε. Η Ελλάδα δεν σας ανήκει. Ανήκει στη νέα γενιά που έρχεται». Πρόσθεσε ότι «σύντομα το ΚΙΝΑΛ θα αρχίσει να ξεδιπλώνει τις προγραμματικές του θέσεις και δεσμεύσεις και θα ανοίγεται περισσότερο στην κοινωνία».

Πολλοί οι «μνηστήρες» για το κοινωνικό Κέντρο, αλλά «το παρωχημένο σκηνικό του 1,5 κόμματος, όλο και πιο πολύ θα θυμίζει εικόνα του παρελθόντος και θα ανατραπεί με την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε ο κ. Κατρίνης.

Ο κ. Κατρίνης άσκησε έντονη κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, πέρα από όσα καταλόγισε στην κυβερνητική πολιτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε στην αντιπολίτευση όπου βρίσκεται τα τελευταία 2 1/2 χρόνια και τώρα είναι η σειρά μας τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα