Καθηγητής Κούβελας: Μου έχει κάνει πρόταση ο Τράγκας!

από fimotro

Σαφέστατα υπέρ των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού αλλά όχι σε όλες τις ομάδες, εμφανίστηκε ο καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη.

Ο κ. Κούβελας τόνισε πως “δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε στη συζήτηση αν είμαι εναντίον ή όχι των εμβολιασμών. Με ενοχλεί που όλοι οι άλλοι μπαίνουν στη δουλειά μου. Εξ ορισμού είμαι υπέρ όλων των φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά δεν δίνουμε σε όλους όλα τα φάρμακα”, σχολίασε.

“Είμαι σαφέστατα υπέρ των εμβολίων αλλά έχουν και παρενέργειες”, ξεκαθάρισε.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να εμβολιαστούν και οι νεότερες ηλικίες, ο κ. Κούβελας είπε: “Ένα παιδάκι που δεν πρόκειται να νοσήσει ποτέ δεν χρειάζεται να το κάνει το εμβόλιο” και συμπλήρωσε, “υπάρχουν ομάδες που πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και αυτούς αν μπορούσα θα τους εμβολίαζα με βελάκια”

“Πρέπει να εμβολιαστούν οι μεγάλοι”, δήλωσε. “Άνθρωποι κάτω των 20 ετών να το κάνουν μόνο κάτω από ειδικές περιστάσεις. Μέχρι 35 ετών όμως πρέπει να τους ψάξουμε για να δούμε ποιος το χρειάζεται και ποιος όχι”, ανέφερε.

Ερωτηθείς ο κ. Κούβελας περι ενδεχόμενης εμπλοκής του με την πολιτική, ανέφερε ότι του έχουν γίνει προτάσεις και τον τιμούν με την πρόταση τους, ωστόσο “εγώ δεν θέλω να γίνω πολιτικός” Απαντώντας στο ερώτημα είπε: “Είναι ο κ. Τράγκας”. Ερωτηθείς εάν του έγινε πρόταση από κοινοβουλευτικό κόμμα, απάντησε: Απο δύο, “μου έχουν γίνει προτάσεις έμμεσα. Γιατί έχει σημασία; αφού δεν με νοιάζει εμένα”, ανέφερε. “Στα 60φεύγα δεν θέλω να αλλάξω δουλειά, ζω το όνειρο μου είναι η δουλειά μου δεν είναι ούτε τα μιντια ούτε η πολιτική”, σημείωσε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κούβελα στον Status 107.7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα