Κάθε μέρα η Ακρίτα πλακώνεται με έναν δημοσιογράφο!

από fimotro

Σήμερα σειρά πήρε ο ευπρεπής Γιώργος Κουβαράς

Σχεδόν κάθε μέρα η Ακρίτα “πλακώνεται” και με έναν διαφορετικό δημοσιογράφο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς. Σήμερα σειρά πήρε ο Γιώργος Κουβαράς ο οποίος είναι ευπρεπέστατος και δεν δημιουργεί προβλήματα και κόντρες. Αυτή τη φορά η Ακρίτα άρχισε να τον εξυβρίζει και να πλακώνεται με αφορμή δημοσίευση της Dailypost.gr που έγραψε ότι η γνωστή δημοσιογράφος σε κείμενο της ανέφερε «προσβάλλει τη χώρα μας» αντί του «προβάλλει» όπως η ίδια έγραφε στο άρθρο της.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη της αρθρογράφου και πυροδότησε έναν έντονο διάλογο μέσω σόσιαλ μίντια μεταξύ της ίδιας και του Γιώργου Κουβαρά προσωπικά αλλά και εκ μέρους της DailyPost.

Συγκεκριμένα ο διάλογος είχε ως εξής:

Το σχόλιο της Ακρίτα:

Ανερυθρίαστα η DailyPost.gr αλλάζει στα γραφόμενα μου το «προβάλλει τη χώρα» σε «προΣβάλλει τη χώρα » για να διαστρεβλώσει σκόπιμα το κείμενο μου. Πληνάδελφοι. Ντροπή κύριε Γιώργο Κουβαρά. Για την ιστορία είχα αυτό: «Ενθουσιασμένο το υπουργείο τουρισμού με το ντεφιλέ που “προβάλλει τη χώρα μας”. Τον Ντιόρ περίμενε η Ακρόπολη να την κάνει φίρμα».

 

Το DailyPost.gr απάντησε αμέσως μετά:

Το μεσημέρι της Πέμπτης η κυρία Έλενα Ακρίτα έκανε μία ανάρτηση στο facebook, καταγγέλλοντας το dailypost για διαστρέβλωση της ανάρτησης της, αναφέροντας και χαρακτηρισμούς όπως «πληνάδελφοι» για τους συνεργάτες του σάιτ. Τι είχε συμβεί; Αντί ο συνεργάτης να μας να γράψει τη λέξη «προβάλλει», έγραψε τη λέξη «προσβάλλει». Επρόκειτο για ξεκάθαρο τυπογραφικό λάθος χωρίς σκοπιμότητα, καθώς εξαρχής είχε συμπεριληφθεί στο κείμενο ενσωματωμένη η ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα με τη σωστή λέξη. Επίσης, το τυπογραφικό λάθος διορθώθηκε (και με την επισήμανση updated) όταν η κυρία Ακρίτα ενημέρωσε μέσω της σελίδας της για το λάθος. Άρα, η κατηγορία ότι «σκόπιμα διαστρεβλώσαμε τα λεγόμενα της» δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα, για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω. Από εκεί και πέρα, ο χαρακτηρισμός «πληνάδελφοι» και «ντροπή» μένουν να συντροφεύουν την ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα στο facebook, όχι τους συνεργάτες του σάιτ.

Ο Γιώργος Κουβαράς απάντησε επίσης μέσω Facebook:

Εάν για ένα τυπογραφικό λάθος εμείς πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή, τότε αναρωτιέμαι πώς αισθάνονται αυτοί που κάνουν νέα καριέρα με fake news. Κρινόμαστε όλοι καθημερινά για την αξιοπρέπειά μας και για πολλά άλλα… Οπως βλέπετε εμείς διορθώσαμε το τυπογραφικό λάθος εντός ολίγων λεπτών, δεν διορθώσαμε fake news την επόμενη μέρα όπως κάνουν κάτι άλλοι.

Η ανταπάντηση της Ακρίτα:

«Κατάντια της δημοσιογραφίας. Όταν λέω εγώ ότι DailyPost.gr και Marketnews.gr είναι το ίδιο μαγαζί… Κόπι πειστ το κείμενο τους, κόπι πειστ και η διαστρέβλωση του δικού μου κειμένου – το ‘προβάλλει έγινε κι εδώ ‘προσβάλλει’ – στο τίτλο τους. Α, και στο έντιτ το…διορθώνουν πάλι κόπι πειστ το ένα από το άλλο. Είπαμε ντροπή και κατάντια. #πληναδελφοι»

 

Και συνεχίζει με νέο σχόλιο:
«Τουλάχιστον οι δημοσιογράφοι του Marketnews.gr μου ζήτησαν συγγνώμη. Όχι όπως ο Γιώργος Κουβαράς του DailyPost.gr που για το ίδιο ακριβώς κείμενο τολμάει να μιλάει για τυπογραφικό λαθάκι με τρόπο επιθετικό χωρίς να ντρέπεται.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα