Καθαρά Δευτέρα: Έκτακτα δρομολόγια στον Προαστιακό – Αύξηση χωρητικότητας για τις εκδηλώσεις στο πατρινό καρναβάλι

από Philippos

Η Hellenic Train ανακοίνωσε έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας ενόψει του τριημέρου για το πατρινό Καρναβάλι και την Καθαρά Δευτέρα.

Επίσης, για την Καθαρά Δευτέρα θα λειτουργήσουν και έκτακτα λεωφορεία στη γραμμή Κιάτο-Πάτρα-Κιάτο.

Συγκεκριμένα, ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το πατρινό καρναβάλι και την Καθαρά Δευτέρα και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που θα επισκεφθούν την Πάτρα, ενισχύει τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθήνας και Πάτρας, με έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας θέσεων, από την Πέμπτη 23 έως την επόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Επίσης, για την ίδια χρονική περίοδο ενισχύεται με επιπλέον λεωφορεία η γραμμή Κιάτο – Πάτρα – Κιάτο.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι το Κιάτο. Στη συνέχεια να μετεπιβιβαστούν άμεσα στα λεωφορεία της Ηellenic Train με τελικό προορισμό την Πάτρα, προκειμένου να παραστούν στο καρναβάλι της Πάτρας.

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ενεργοποιούνται έκτακτα δρομολόγια και για τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα