Κατέθεσε ο Μπιμπίλας: Μην περιμένετε λεπτομέρειες, έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη

από fimotro

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρου Μπιμπίλα στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο.

Ο κ. Μπιμπίλας, που κλήθηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό να εισφέρει τα στοιχεία για σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου που έχουν συλλεχθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου που διενεργείται εντός του ΣΕΗ, παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για περισσότερη από μία ώρα.

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου ο κ.Μπιμπίλας αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το περιεχόμενο της κατάθεσης του, λέγοντας μόνο πως «άρχισε η διαδικασία, επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη».

Επισήμανε πως δεν προτίθεται να προβεί σε καμία δήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν επιθυμεί να ερωτηθεί για «το τι έφερα και τι δεν έφερα», σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι θα προσκομίσει πριν μιλήσει ο ίδιος.

Τσουνάμι… καταγγελιών για σεξουαλική βία

Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται την τρέχουσα εβδομάδα, το οποίο θα ρίξει φως σε άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές όλων των υποθέσεων που μέχρι στιγμής έχουν δημοσιοποιηθεί. Οπως αναφέρουν πηγές του «Ε.Τ.», το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από σήμερα θα ξεκινήσει να παραδίδει φακέλους σε καταγγελλόμενους ή σε πληρεξούσιους δικηγόρους για να αποφασίσει ο καθένας την περαιτέρω διαχείριση της υπόθεσής του.

Οι ίδιες πηγές μάς εξηγούν ότι από τη στιγμή που ανοίγει ένας φάκελος στο ΣΕΗ υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο που πρέπει να δοθεί στον καταγγελλόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ροή των εξελίξεων θα αλλάξει από όλα όσα αναμένονται να συμβούν τόσο με τη σοκαριστική υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη όσο και από την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος έχει κληθεί επίσημα υπό τη θεσμική ιδιότητα που κατέχει να καταθέσει σήμερα καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ για πράξεις που παραμένουν ενεργές ποινικά, δηλαδή δεν έχουν παραγραφεί, προκειμένου να ερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα