Καταπέλτης η Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας και η παρέα του δεν είναι αριστεροί γιατί τα ξεπούλησαν όλα

από fimotro

Η επέτειος της συμφωνίας του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου 2015  προκάλεσε την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του Γιάνη Βαρουφάκη σημειώνοντας ότι  «Δεν είναι αριστεροί ο Τσίπρας και η παρέα του που στο όνομα της Αριστεράς ακολούθησαν την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική».

Μια ημέρα πριν είχε αποκαλυφθεί από το Reuters η επιστολή που είχε σταλεί από τους Τσίπρα – Καμμένο μέσω του Γιάνη Βαρουφάκη η οποία κατεδάφιζε το αφήγημα που είχαν στήσει για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών και να αναλάβουν την πολυπόθητη εξουσία. Αφήγημα που σήμερα επαναφέρουν στο προσκήνιο.

Στο πλαίσιο αυτό η Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι τονίζει μεταξύ άλλων ότι η συμφωνία στο Eurogroup τον Φεβρουάριο του 2015 δημιούργησε την «πρώτη σοβαρή ανησυχία ότι αυτοί που εξελέγησαν στο όνομα της Αριστεράς, για να ανατρέψουν τα Μνημόνια, δεν είχαν σκοπό να μείνουν πιστοί στις δεσμεύσεις τους προς τους πολίτες».

Προσθέτει δέ πως: «Οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν 5 μήνες αργότερα, όταν ο Τσίπρας έφερε το 3ο Μνημόνιο (και ο Βαρουφάκης τον διευκόλυνε όπως ξέρουμε να το περάσει, παραιτούμενος αμέσως μετά το ΟΧΙ και υπερψηφίζοντας και 2 από τα 4 μνημονιακά νομοσχέδια)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα