Καταγγελίες για κύκλωμα πορνείας στην ομοσπονδία Πάλης

από fimotro

Μετά από το μπαράζ αποκαλύψεων σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης στο χώρο του αθλητισμού και της τέχνης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία παλαιότερη υπόθεση από το χώρο της πάλης, που σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο λόγος για την 12χρονη αθλήτρια πάλης που πριν αρκετά χρόνια αποπλανήθηκε από τον προπονητή της, ο οποίος και καταδικάστηκε σε κάθειρξη μετά από μήνυση της οικογένειας του κοριτσιού.

Σήμερα, σύμφωνα με το protothema, οι γονείς της αθλήτριας κατέθεσαν υπόμνημα προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα, στο οποίο αποκαλύπτουν πως υπάρχουν καταγγελίες για κύκλωμα πορνείας.

Ειδικότερα στο υπόμνημα τονίζουν πως ένας αθλητής σε ανώνυμη συνέντευξη «καταγγέλλει ότι άνθρωποι της ομοσπονδίας εξώθησαν τον ίδιο στην πορνεία, προς επίρρωση όσων ήδη σας έχω εκθέσει. Το παιδί αυτό ήταν ανήλικο όταν έλαβαν χώρα τα καταγγελλόμενα αλλά σήμερα είναι ενήλικας».

Στο ίδιο έγγραφο, το οποίο είναι στη διάθεση του protothema.gr, γίνεται αναφορά σε πρόσωπο το οποίο «συγκάλυπτε τις παράνομες και ανόσιες συμπεριφορές του συγκεκριμένου παράγοντα εις βάρος ανήλικων παιδιών όπως το δικό μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα