Έντονη είναι η καταδίκη των κομμάτων για την επίθεση που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Athens Voice.

Να υπενθυμίσουμε ότι δέκα κουκουλοφόροι, μέλη της αντιεξουστιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας», πραγματοποίησαν εισβολή στα γραφεία της Athens Voice λίγο μετά τις 17:15 το απόγευμα της Πέμπτης. Τα άτομα με μεταλλικούς λοστούς προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία της εταιρείας και αποχώρησαν από το σημείο.

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «επίθεση στην Δημοκρατία» την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας και διευκρίνισε ότι «αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται. Και θα το αποδείξουν την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή στις πράξεις τους, βάζοντας οριστικό τέλος στην πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της Athens Voice. Τέτοιου είδους επιθέσεις δεν έχουν καμιά θέση στη Δημοκρατία μας, ούτε φυσικά μπορούν να δικαιολογηθούν από οποιαδήποτε χυδαιότητα».

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Athens Voice είναι πλήγμα στην ελευθερία της ενημέρωσης και την καταδικάζουμε απερίφραστα. Η απαράδεκτη και καταδικαστέα ανάρτηση του μέσου, δεν δίνει σε κανέναν όμως το δικαίωμα για άνομες πράξεις βίας. Ο Ρουβίκωνας με την πλήρη ανοχή και κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ανενόχλητος την δράση του», αναφέρει το γραφείο τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα