ε ένα δηκτικό και αρκούντως χαρακτηριστικό σχόλιο αντέδρασε ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος των 53+, στις αναφορές του Γιώργου Τσίπρα, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ξαδέλφου του Αλέξη Τσίπρα, για την εκλογή Προέδρου στο κόμμα.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Τσίπρας είχε υποστηρίξει στη «Νέα Σελίδα» ότι η εκλογή προέδρουαπό τη βάση θα ήταν ένα πολιτικό γεγονός από μόνο του «επιβεβαιώνοντας την απήχηση του Αλέξη Τσίπρα στον λαό και φέρνοντας εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου κοντά μας». Επίσης, είχε ταχθεί υπέρ του «επιτακτικού ριζικού ανασχηματισμού», υποστηρίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι 53+ όμως έχουν ταχθεί κατά αυτών των θέσεων που εξέφρασε ο ξάδελφος του πρωθυπουργού και ο Πάνος Λάμπρου έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Ρε τι τραβάμε με τα ξαδέλφια… (και δεν εννοώ τα δικά μου)»

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεκαθαρίσει ότι στην παρούσα φάση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα εκλεγεί από το Συνέδριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα