Κάπως βελτιώθηκε η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σε νέο πιο σύγχρονο σκηνικό ο Τσίπρας εμφάνισε τον σοβαρό Χαρίτση αντί τους γραφικούς ΣΥΡΙΖΑίους που βγαίνουν στα ΜΜΕ

Σχετικά βελτιωμένη ήταν σήμερα η εικόνα του Α. Τσίπρα με καινούργιο γραφείο, νέο φόντο και επιτέλους πιο σύγχρονο περιβάλλον στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε το μεσημέρι. Μέχρι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ μας είχε συνηθίσει στην ξεπερασμένη εικόνα του γραφείο στην Κουμουνδούρου, εικόνα που σε συνδυασμό με τα γραφικά στελέχη που μονοπωλούν την επικαιρότητα δημιουργούσαν αρνητικό αποτέλεσμα για τον Α. Τσίπρα. Εννοείται ότι με τους γραφικούς που βγαίνουν για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, όχι 25% αλλά ούτε 20% δεν πρόκειται να πάρει στις εκλογές. Εάν δεν τους κρύψει για να αναδείξει τους σοβαρούς δεν έχει καμία πιθανότητα ο Τσίπρας να κάνει κάτι αξιόλογο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ο Α. Τσίπρας, στην τηλεδιάσκεψη που είχε με εκπροσώπους από την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους τους εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στην αντίθεση των παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών στις νέες διατάξεις που έχει φέρει στην Βουλή η κυβέρνηση.

«Διάβασα τα άρθρα του νομοσχεδίου και νομίζω ότι από την αρχή έως το τέλος έχει αυτόν το βασικό στόχο: στην πραγματικότητα καταδιώκει τον αγρότη παραγωγό. Θέλει να τον βγάλει έξω από αυτό τον θεσμό που από την δική του πλάτη στήθηκε όλα αυτά τα χρόνια» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι σε όλα τα άρθρα φαίνεται αυτή η επιδίωξη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους γιατί θεωρεί δίκαια τα αιτήματά τους και κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει τις νομοθετικές ρυθμίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα