Καλλιάνος: Κακοκαιρία με εκπλήξεις – Τι θα γίνει με τα χιόνια στην Αττική

από fimotro

Για κακοκαιρία η οποία κρύβει πολλές εκπλήξεις κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, εξηγώντας ότι «είναι σχεδόν αδύνατον να βγάλουμε πλήρη και αναλυτικά στοιχεία για μετά από 48 ώρες».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρεται στην κακοκαιρία «Λέανδρος», η οποία επελαύνει από χθες στη χώρα, σημειώνει ότι «το μόνο που έχει κλειδώσει μέχρι στιγμής είναι το κρύο» που «θα γίνει πολύ αισθητό από το βράδυ της Πέμπτης που θα χιονίσει κατά περιόδους ακόμη και σε πεδινές περιοχές».

Όσον αφορά στα χιόνια που επρόκειτο να πλήξουν την Αττική, ο κ. Καλλιάνος αναφέρει ότι «την Παρασκευή νωρίς το πρωί πιθανότατα θα χιονίσει στα γύρω ορεινά και ημιορεινά της Αττικής, περίπου από τα 550 μέτρα και υψηλότερα» αλλά θα είναι πρόσκαιρο.

Ωστόσο, ίσως αργά το βράδυ του Σαββάτου να χιονίσει αρκετά χαμηλά στην Αττική αλλά παραμένει αβέβαιο. «Το Σάββατο αργά το βράδυ και προς το ξημέρωμα της Κυριακής, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χιονίσει αρκετά χαμηλά και στην Αττική όμως αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Χρειάζεται να φτάσει η Παρασκευή για να ξέρουμε ακριβώς για την εξέλιξη στην πρωτεύουσα. Μπορεί να δούμε ωραίες εκπλήξεις, μπορεί όμως να δούμε και λίγα πράγματα» γράφει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα