Κακοκαιρία – ΟΑΣΑ: Λεωφορεία και τρόλεϊ παραμένουν στα αμαξοστάσια

από fimotro

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε στις 06:45 της Δευτέρας ο Φώτης Νικολακόπουλος, Οργανωτικός Γραμματέας ΟΑΣΑ, σχετικά με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» και την εξυπηρέτηση των πολιτών από τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Όπως είπε ο κ. Νικολακόπουλος, «δεν έχει φύγει κανένα λεωφορείο από τα 6 αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ και των τρόλεϊ. Δεν έχει βγει στον δρόμο κανένα όχημα, σύμφωνα με τις εντολές των εποπτών που έχουν εικόνα του οδικού δικτύου».

«Οι εργαζόμενοι είμαστε στα αμαξοστάσια και περιμένουμε εντολές», είπε ο κ. Νικολακόπουλος, λέγοντας πως τις προηγούμενες ώρες ίσως γίνονταν κάποια νυχτερινά δρομολόγια, ωστόσο και αυτά τα οχήματα αποσύρονται στα αμαξοστάσια.

Όπως επεσήμανε, «ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας και προϊόντος του χρόνου κάποιες περιοχές πχ. στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να εξυπηρετηθούν. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις και θα υπάρχει και σχετική ενημέρωση στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ».

Σημείωνεται πως λόγω της κακοκαιρίας υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας σε πολλούς δρόμους, ενώ σε άλλους η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα