Ντεφορμέ πάλι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί στον μεσαίο χώρο

Συντεταγμένος, κατά τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πολάκης και δεν χρειάζεται να λάβει μέτρα εναντίον του. Αυτό απάντησε στην πολύ κακή συνέντευξή του στο Kontra, απαντώντας επί της ουσίας σε όσους ζητούν τη διαγραφή του βουλευτή. Δεν καταλαβαίνουν όμως πως ο Τσίπρας δεν έχει καμία διάθεση να τα βάλει με τον… άλλο εαυτό του.

«Ο κ. Πολάκης είναι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Σε κάποια που κάνει συμφωνώ σε κάποια διαφωνώ, κυρίως στην εκφορά του λόγου. Όσο βρίσκεται σε ένα συντεταγμένο πλαίσιο λειτουργίας δεν έχει σημασία αν κάποιος συμφωνεί ή όχι. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνει η ΝΔ και μου ζητάει να πάρω μέτρα για τον κ. Πολάκη. Αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης ας πάρει μέτρα για τον Κύρτσο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, υπάρχει και ο Πολάκης και ο Δραγασάκης, υπάρχει και ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος. Στόχος μου είναι να γίνει ακόμη πιο πολυσυλλεκτικός» είπε και μάλλον δεν τα υπολόγισε σωστά.

Ομολόγησε με αυτή τη δήλωση ότι συμφωνεί με τα όσα κάνει ο Κρητικός. Και διαφωνεί κυρίως με τον τρόπο που τα λέει: όχι με εκείνα που λέει! Δικαίωσε εν ολίγοις όσους κάνουν λόγο για το alter ego του!

Ομολόγησε και κάτι ακόμα: ότι εξαναγκάστηκε στην διαγραφή Κουρουμπλή. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κάποιος κινείται εντός πλαισίου όλα καλά. Σε ποιο σημείο ο Κουρουμπλής κινήθηκε εκτός; Μήπως δεν είπε όσα και άλλοι του κόμματος λένε; Η διαφορά ήταν ο τρόπος που το είπε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα