Κακή εμφάνιση του Τσίπρα στη Βουλή – Ισοπεδώθηκε από τον Μητσοτάκη

από fimotro

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλάβει τι θα γίνει στις εκλογές και είναι μονίμως ντεφορμέ

Η αρνητική εικόνα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και η οποία επιβεβαιώνεται στο κλίμα που υπάρχει στους πολίτες και στις δημοσκοπήσεις αποτυπώθηκε και σήμερα στην ομιλία του Α. Τσίπρα, ο οποίος άσχετα τι λέει στις ομιλίες έχει καταλάβει τι θα γίνει στις εκλογές. Την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αποδόμησε με μία και μόνο φράση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την δευτερολογία του. «Κύριε Τσίπρα να σας πω ένα μυστικό, δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου» είπε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο 1993.

Λίγο πριν ολοκληρώσει την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός απάντησε σε αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: «Κύριε Τσίπρα δεν θα αναλάμβανα ποτέ διαχειριστής σε πολυκατοικία που θα είχατε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός».

Γενικά ο Α. Τσίπρας μετά τις αλλεπάλληλες ήττες στις εκλογές δεν είναι ο παλιός Τσίπρας. Το γεγονός ότι έχει κυβερνήσει τον αποδυναμώνει πλήρως και χάνει συνεχώς από τον πολιτικό του αντίπαλο Κ. Μητσοτάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα