Και μετά αναρωτιέται η Αυγή γιατί πουλάει μόνο 700 φύλλα κάθε μέρα

από fimotro

Κάθε μέρα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται και με ένα δημοσιογράφο, εκδότη ή ΜΜΕ

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη φορά που η Αυγή ασχολείται σχολιάζοντας αρνητικά γνωστούς  δημοσιογράφους. Κάποιες φορές σχολιάζει παρουσιαστές. Κάποιες άλλες τους σχολιαστές που παίρνουν μέρος στα πρωινά ενημερωτικά. Από την κριτική της ενοοείται ότι δεν ξεφεύγουν και όσοι σχολιαστές ή αρθρογράφοι τα βάζουν με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ερώτημα είναι αν αφορά κανέναν αυτή η κριτική; Με εξαίρεση κάποιες δεκάδες άτομα που σχετίζονται με τον κομματικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, ποιος άλλος στην κοινωνία ενδιαφέρεται για το εάν υπάρχουν αρνητικά σχόλια και κριτικές στον Τσίπρα και το κόμμα του; Κανένας εκεί στην Αυγή δεν καταλαβαίνει ότι απαξιώνεται και η ίδια εφημερίδα όταν κάθε μέρα ασχολείται με ΜΜΕ, δημοσιογράφους και εκδότες; Προφανώς όχι. Γι αυτό το συνεχίζει σήμερα με τον Γιώργο Παπαχρήστο. Η Αυγή ασχολείται αυτή τη φορά με το το έγραψε ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ σχετικά με τον λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε χθες Τετάρτη την προγραμματισμένη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ALPHA!!!
Γράφει η εφημερίδα: “Αντί ο Γ. Παπαχρήστος να γράψει την αλήθεια ότι η συνέντευξη ακυρώθηκε λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων των καναλιών που αντιδρούν στο νομοσχέδιο – δώρο στους καναλάρχες που προωθεί η κυβέρνηση, επέλεξε ψέματα.Έγραψε, λοιπόν, ένα λόγο δεκάρικο, υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακύρωσε τη συνέντευξη γιατί δεν θα μπορούσε να απαντήσει στα ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο”.
Και καταλήγει η Αυγή: “Και καλά ο ίδιος μπορεί να μην γνωρίζει ότι οι δημοσιογράφοι των καναλιών βρίσκονται για δεύτερη μέρα σε 24ωρη απεργία. Ένας γείτονας δεν βρέθηκε να τον ενημερώσει;”

Σ.Σ. Fimotro: Εκτός από τον κομματικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ άντε και μερικούς φανατικούς ψηφοφόρους του κόμματος, αφορούν κανέναν άλλον άνθρωπο στην κοινωνία όλα αυτά; Το γεγονός ότι η ιστορική εφημερίδα της αριστεράς πουλάει κάθε μέρα μόλις 700 φύλλα έχει προβληματίσει κανέναν από τη διεύθυνση της εφημερίδας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα