Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατήγγειλε παρενόχληση στο κανάλι που εργαζόταν

από fimotro

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» το πρωί της Πέμπτης (4/1) τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και δήλωσε πως και η ίδια έχει υποστεί δημόσιο bullying επί χρόνια στο κανάλι που εργαζόταν. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Θα δούμε κι άλλα να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Και πολύ καλά θα κάνουν κατά την άποψή μου. Και όπως είχα γράψει σε ανάρτησή μου “παραδώστε τους δράστες στην κοινή γνώμη! Αυτή θα τους δικάσει πιο αυστηρά!”. Τώρα είναι η ώρα ώριμη για να γίνει όπως έγινε και για να γίνει με τις διαστάσεις που έγινε».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Η Σοφία Μπεκατώρου όταν το ξεκίνησε όλο αυτό δεν ήξερε ότι θα γίνει αυτός ο Αίολος ένα τεράστιο κύμα ένα τσουνάμι που θα φέρει κι άλλες μαρτυρίες στο φως. Αλλά πρέπει λίγο να διαχωρίσουμε τα πράγματα είναι διαφορετικό κομμάτι η επενέργεια ενός ψυχασθενούς. Γιατί κάποιες περιπτώσεις είναι ψυχιατρικής φροντίδας είναι ψυχιατρικά φαινόμενα αυτά, στα όρια της ναρκισσιστικής διαταραχής και οριακής διαταραχής, και άλλη περίπτωση των υπολοίπων.

Όταν γίνεται κάτι σε μία διαπροσωπική στιγμή η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να αποδειχθεί. Όταν όμως κάτι γίνεται δημόσια; Όπως έχω υποστεί κακοποίηση τέτοιου τύπου, ήρθε τώρα η στιγμή να το αναφέρω. Έχω υποστεί bullying στο κανάλι που δούλευα στον ALPHA πριν. Επί χρόνια σε καθημερινή πρωινή εκπομπή δημοσιογράφος που εξακολουθεί να είναι και στη θέση του μιλούσε ειρωνικά για το πρόσωπό μου μου έκανε bullying τηλεοπτικό, δημόσια. Δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει. Δεν βγήκα ποτέ να απαντήσω ή να μιλήσω άσχημα. Γινόταν ένα παιχνίδι εις βάρος μου. Αυτή η κατάσταση κράτησε πάρα πολύ καιρό. Εκείνη την περίοδο ο άνθρωπος αυτός ήταν στο κανάλι κάτω από τον Πρόεδρο. Σε ποιον να μιλήσω και να τι να πω. Είχε νόημα να το πω σε κανέναν; Οταν γινόταν συνεχιζόμενη αυτή η τακτική καταλαβαίνεις ότι η πρόθεση ήταν ευθεία καταστροφή και της καριέρας μου και όπως και έγινε. Ο κύριος αυτός συνεχίζει να έχει εκπομπή και εγώ σταμάτησα να υπάρχω σε αυτό το κανάλι» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Υπάρχουν διαφόρων ειδών μορφές κακοποίησης και δεν υπάρχει τελικά ηθική δικαιοσύνη. Το θέμα είναι να είσαι δυνατός εσύ ο ίδιος να παίρνεις τη δική σου δύναμη και όλα αυτά να τα αντιμετωπίζεις με ηρεμία και να τα βλέπεις σαν εφαλτήρια για να προχωρήσεις εσωτερικά. Αν δεν είχα κάνει αυτογνωσία στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια δεν νομίζω ότι θα είχα τη δυνατότητα και τη στωικότητα να το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετώπισα» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα