Καμπανάκι Μαλέλη για την στρατηγική της Γεννηματά

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ξεκάθαρη δήλωση με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σε σχέση με την τακτική του ΚΙΝΑΛ έκανε ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνει με δήλωσή του στον ΣΚΑΪ ότι: “Δεν είμαι υπέρ της κατάργησης του Ασύλου και δεν μπορεί το κόμμα μού να ταυτίζεται σε τέτοια θέματα με τη ΝΔ”.
Και συνεχίζει: Διαφωνώ με τις δηλώσεις στελεχών μας που παρουσιάζουν το ΚΙΝΑΛ ως κόμμα του Κέντρου.
Ελπίζω αυτή η άποψη να μην είναι η επίσημη γιατί θα ήταν καταστροφική . Δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές, τις αξίες και την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης . Το κόμμα μάς, ανήκει στην κεντροαριστερά και όχι στο Κέντρο. Ο αγώνας μας πρέπει να είναι μονομέτωπος κατά της ΝΔ που έδειξε ήδη – μετανάστες, άσυλο ιδεών, επιδόματα, τα δεξιά αντανακλαστικά της “.
Για να καταλήξει: Ο αγώνας μου στο ΚΙΝΑΛ θα στοχεύσει στην ριζοσπαστικοποίηση του αλλά και στην λειτουργία των θεσμικών του οργάνων. Πρέπει να λύσουμε πολλά θέματα στο Κινήματος Αλλαγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα