Ένας εξωπραγματικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την ΑΕΚ με 6-0 και είναι από σήμερα φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Γιάρεμτσουκ και δυο «χειμερινές» μεταγραφές του, τον Ορτα και τον Λουίς Πάλμα. Ο Ολυμπιακός, αν δεν υπάρχουν ανατροπές, ετοιμάζεται για το ντάμπλ στα 100 χρόνια της ιστορία του.
Ασύλληπτη βραδιά. Απλά μία ‘μαγική’ ερυθρόλευκη βραδιά. Ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε αγωνιστικά την ΑΕΚ, της έβαλε 6 γκολ και με αυτό το 6-0 σε βάρος της αντιπάλου της η ρεβάνς των 2 συλλόγων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Σκόρερ στον αγώνα οι Ορτα (δις), Γιάρεμτσουκ (δις), Πάλμα και Ελ Καμπί.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπρούνο, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Εσε, Γκαρθία (72′ Στάμενιτς), Ορτα (68′ λ.τρ. Ζέλσον), Πάλμα (72′ Βέλντε), Ροντινέι (81′ Παπακανέλλος) και Γιάρεμτσουκ (72′ Ελ Καμπί).
ΑΕΚ: Στρακόσα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Ρότα, Σιμάνσκι (61′ Λιούμπιτσιτς), Πινέδα (61′ Τσιλούλη), Περέιρα (61′ Μάνταλος), Λαμέλα (67′ Φερνάντες), Ελίασον και Πιερό (61′ Γκατσίνοβιτς).