ΗΣΑΠ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Πατήσια – Κηφισιά

από fimotro

Αλλαγές σημειώθηκαν στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ μετά το δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα, ενώ στη μάχη για την μετακίνηση του κοινού έχουν μπει και λεωφορεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ και μετά το δυστύχημα στο ύψος του σταθμού του Αγιου Νικολάου, η κίνηση στη Γραμμή 1 του Μετρό διεξάγεται στα τμήματα Ομόνοια – Πειραιάς και Α. Πατήσια – Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε, πως η κίνηση στη Γραμμή 1 του Μετρό διεξάγεται στα τμήματα Ομόνοια – Πειραιάς και Α. Πατήσια – Κηφισιά.

Οι επιβάτες μπορούν εξυπηρετηθούν στο τμήμα Α. Πατήσια – Ομόνοια και αντίστροφα από τις λεωφορειακές γραμμές Α8 και Χ7 (έκτακτη), καθώς και από τις γραμμές τρόλεϊ 3,5 και 7.

Η επιβίβαση στις παραπάνω γραμμές γίνεται στη στάση «Αλυσίδα», έξω από το σταθμό της Γραμμής 1 «Άνω Πατήσια». Στην οδό Αχαρνών η εξυπηρέτηση των επιβατών γίνεται από τη λεωφορειακή γραμμή Β9 και τη γραμμή τρόλεϊ 6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα