Ιωάννινα: Προκαταρτική εξέταση για ανθρωποκτονία από αμέλεια διέταξε ο εισαγγελέας για το θάνατο της 20χρονης

από fimotro

Προκαταρκτική εξέταση με διερευνώμενο αδίκημα την ανθρωποκτονία από αμέλεια, διέταξε ο εισαγγελέας Ιωαννίνων για το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο.

Η απόφαση του εισαγγελέα ελήφθη μόλις ετέθη υπόψη του το μέχρι στιγμής υλικό που συγκεντρώθηκε από το αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, στα πλαίσια της διερεύνησης του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της ενώ νοσηλεύονταν με διάγνωση αμυγδαλίτιδα στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή στο άτυχο κορίτσι ώστε να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα