Ιωάννα Χαρδαλιά: Ξέσπασε η κόρη του υφυπουργού

από fimotro

“Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας…”

Η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Ιωάννα Χαρδαλιά απαντά σε χρήστη των social media που χαρακτήρισε ως «ευχάριστο νέο» το γεγονός ότι ο κ. Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο.

Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κάνουν πικρόχολα σχόλια, ευχόμενοι τα χειρότερα για τον κ. Χαρδαλιά. Τέτοια σχόλια, όμως, τα διαβάζουν και τα μέλη της οικογένειάς του.

Η Ιωάννα Χαρδαλιά, φοιτήτρια της Νομικής, με ένα πολύ συγκροτημένο σημείωμα, επισήμανε στην απάντησή της στον άγνωστο προς εκείνο που σχολίασε κατ’ αυτό τον τρόπο για τον πατέρα της, την περιπέτεια του ανθρώπου και την αγωνία μιας ολόκληρης οικογένειας για τον άνθρωπό της. Κλείνει μάλιστα το σχόλιό της, υπογράφοντας ως «η κόρη εκείνου που σας έκανε χαρούμενο σήμερα».

Ειδικότερα, η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε στον σχολιαστή:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα